In de FA Cup neemt Curzon Ashton het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chesterfield. De wedstrijd wordt gespeeld in Tameside Stadium in Ashton-asunder-Lyne.

Via de Curzon Ashton - Chesterfield live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Curzon Ashton - Chesterfield (0-4)

Het FA Cup duel tussen Curzon Ashton en Chesterfield is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Chesterfield. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. King, waarmee Chesterfield met 0-1 de leiding nam. Chesterfield vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Tyson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Chesterfield, waarmee L. Mandeville zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

S. Payne zette Chesterfield even later op 0-4 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Chesterfield.

Wedstrijdstatistieken Curzon Ashton - Chesterfield
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
4
12
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
60
74
Gevaarlijke aanvallen
36
42
Corners
4
6
LIVE Curzon Ashton - Chesterfield 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Curzon Ashton - Chesterfield teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Chesterfield Doelpunt J. King Chesterfield 0-1
39' Doelpunt Chesterfield Doelpunt N. Tyson Chesterfield 0-2
75' Doelpunt Chesterfield Doelpunt L. Mandeville Chesterfield 0-3
85' Penalty Chesterfield Penalty S. Payne Chesterfield 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Curzon Ashton - Chesterfield
Opstellingen Curzon Ashton - Chesterfield

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Curzon Ashton - Chesterfield

Curzon Ashton en Chesterfield spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Curzon Ashton en Chesterfield elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Curzon Ashton 0
Winst Chesterfield 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Curzon Ashton - Chesterfield Opstelling Curzon Ashton Opstelling Chesterfield Live Curzon Ashton - Chesterfield Live Curzon Ashton - Chesterfield kijken Curzon Ashton - Chesterfield kijken Live Curzon Ashton - Chesterfield stream Curzon Ashton - Chesterfield Fox Sports Nabeschouwing Curzon Ashton - Chesterfield Uitslag Curzon Ashton - Chesterfield Statistieken Curzon Ashton - Chesterfield FA Cup 2021/2022 Curzon Ashton - Chesterfield wedden Curzon Ashton - Chesterfield gokken Curzon Ashton - Chesterfield Unibet