In de FA Cup neemt Eastleigh het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Folkestone Invicta. De wedstrijd wordt gespeeld in Silverlake Stadium in Eastleigh.

Via de Eastleigh - Folkestone Invicta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Eastleigh - Folkestone Invicta (3-3)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Eastleigh en Folkestone Invicta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Folkestone Invicta kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Paxman. Folkestone Invicta vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Paxman op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Folkestone Invicta, waarmee S. Heard zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

R. Hill zette Eastleigh even later op 1-3 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. In de 62e minuut kwam Eastleigh weer dichterbij, nadat T. Barnett de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Eastleigh. Het was C. Maghoma die in de 94e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Eastleigh - Folkestone Invicta
Goals
3
3
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
9
6
Aanvallen
107
89
Gevaarlijke aanvallen
44
29
Corners
2
3
LIVE Eastleigh - Folkestone Invicta 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Eastleigh - Folkestone Invicta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt A. Paxman Folkestone Invicta 0-1
9' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt A. Paxman Folkestone Invicta 0-2
18' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt S. Heard Folkestone Invicta 0-3
57' Penalty Eastleigh Penalty R. Hill Eastleigh 1-3
62' Doelpunt Eastleigh Doelpunt T. Barnett Eastleigh 2-3
94' Doelpunt Eastleigh Doelpunt C. Maghoma Eastleigh 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Eastleigh - Folkestone Invicta
Opstellingen Eastleigh - Folkestone Invicta

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Eastleigh - Folkestone Invicta

Eastleigh en Folkestone Invicta spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Eastleigh en Folkestone Invicta elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Eastleigh 0
Winst Folkestone Invicta 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Eastleigh - Folkestone Invicta Opstelling Eastleigh Opstelling Folkestone Invicta Live Eastleigh - Folkestone Invicta Live Eastleigh - Folkestone Invicta kijken Eastleigh - Folkestone Invicta kijken Live Eastleigh - Folkestone Invicta stream Eastleigh - Folkestone Invicta Fox Sports Nabeschouwing Eastleigh - Folkestone Invicta Uitslag Eastleigh - Folkestone Invicta Statistieken Eastleigh - Folkestone Invicta FA Cup 2021/2022 Eastleigh - Folkestone Invicta wedden Eastleigh - Folkestone Invicta gokken Eastleigh - Folkestone Invicta Unibet