Nabeschouwing Folkestone Invicta - Eastleigh (2-3) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Folkestone Invicta het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Eastleigh. De wedstrijd wordt gespeeld in The Fullicks Stadium in Folkestone.

Via de Folkestone Invicta - Eastleigh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Folkestone Invicta - Eastleigh (2-3)

Het FA Cup duel tussen Folkestone Invicta en Eastleigh is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Eastleigh.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door T. Whelan, waarmee Eastleigh met 0-1 de leiding nam. In de 54e minuut kreeg J. Vincent van Folkestone Invicta voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Folkestone Invicta de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Eastleigh via een goal van J. Hesketh in de 58e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 63e minuut was het Folkestone Invicta dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Yussuff. Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Heard de 2-2 maakte namens Folkestone Invicta. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Eastleigh dat via B. House nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 115e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Eastleigh.

LIVE Folkestone Invicta - Eastleigh 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Folkestone Invicta - Eastleigh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Eastleigh Doelpunt T. Whelan Eastleigh 0-1
54' Gele kaart Folkestone Invicta Gele kaart voor J. Vincent Folkestone Invicta
54' Tweede gele kaart Folkestone Invicta Tweede gele kaart voor J. Vincent Folkestone Invicta
58' Doelpunt Eastleigh Doelpunt J. Hesketh Eastleigh 0-2
60' Wissel Eastleigh Wissel D. Whitehall voor T. Barnett Eastleigh
63' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt A. Yussuff Folkestone Invicta 1-2
75' Wissel Eastleigh Wissel H. Pritchard voor J. Hesketh Eastleigh
78' Doelpunt Folkestone Invicta Doelpunt S. Heard Folkestone Invicta 2-2
80' Wissel Folkestone Invicta Wissel I. Draycott voor D. Smith Folkestone Invicta
85' Wissel Eastleigh Wissel R. Hill voor T. Broadbent Eastleigh
114' Wissel Folkestone Invicta Wissel O. Freeman voor M. Newman Folkestone Invicta
115' Doelpunt Eastleigh Doelpunt B. House Eastleigh 2-3
117' Wissel Eastleigh Wissel D. Hollands voor C. Miley Eastleigh
Video hoogtepunten en samenvatting Folkestone Invicta - Eastleigh
Opstellingen Folkestone Invicta - Eastleigh
De opstellingen van Folkestone Invicta en Eastleigh zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.