In de FA Cup neemt Hadley het dinsdag 21 september 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Enfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Badgers Sports Ground in London.

Via de Hadley - Enfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hadley - Enfield Town (1-2)

Het FA Cup duel tussen Hadley en Enfield Town is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Enfield Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Hadley - Enfield Town
Goals
1
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
1
2
Aanvallen
81
74
Gevaarlijke aanvallen
55
49
Corners
6
5
Wissels
2
2
LIVE Hadley - Enfield Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hadley - Enfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hadley - Enfield Town
Opstellingen Hadley - Enfield Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hadley - Enfield Town

Hadley en Enfield Town spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Hadley en Enfield Town in de FA Cup vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Hadley 0
Winst Enfield Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Hadley - Enfield Town Opstelling Hadley Opstelling Enfield Town Live Hadley - Enfield Town Live Hadley - Enfield Town kijken Hadley - Enfield Town kijken Live Hadley - Enfield Town stream Hadley - Enfield Town Fox Sports Nabeschouwing Hadley - Enfield Town Uitslag Hadley - Enfield Town Statistieken Hadley - Enfield Town FA Cup 2021/2022 Hadley - Enfield Town wedden Hadley - Enfield Town gokken Hadley - Enfield Town Unibet