In de FA Cup neemt Kingstonian het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Horsham. De wedstrijd wordt gespeeld in King George's Field (Surbiton, London) in Surbiton, London.

Via de Kingstonian - Horsham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kingstonian - Horsham (1-1)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Kingstonian en Horsham geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 1-1 score.

Wedstrijdstatistieken Kingstonian - Horsham
Goals
1
1
LIVE Kingstonian - Horsham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kingstonian - Horsham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kingstonian - Horsham
Opstellingen Kingstonian - Horsham

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kingstonian - Horsham

Kingstonian en Horsham spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Kingstonian en Horsham in de FA Cup vond plaats op 22 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Horsham. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kingstonian als Horsham wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kingstonian 1
Winst Horsham 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kingstonian - Horsham Opstelling Kingstonian Opstelling Horsham Live Kingstonian - Horsham Live Kingstonian - Horsham kijken Kingstonian - Horsham kijken Live Kingstonian - Horsham stream Kingstonian - Horsham Fox Sports Nabeschouwing Kingstonian - Horsham Uitslag Kingstonian - Horsham Statistieken Kingstonian - Horsham FA Cup 2021/2022 Kingstonian - Horsham wedden Kingstonian - Horsham gokken Kingstonian - Horsham Unibet