In de FA Cup neemt Merstham het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Margate. De wedstrijd wordt gespeeld in Moatside Stadium in Merstham.

Via de Merstham - Margate live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Merstham - Margate (4-1)

Het FA Cup duel tussen Merstham en Margate is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Merstham. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Merstham - Margate
Goals
4
1
LIVE Merstham - Margate 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Merstham - Margate teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Merstham - Margate
Opstellingen Merstham - Margate

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Merstham - Margate

Merstham en Margate spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Merstham en Margate elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Merstham 0
Winst Margate 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Merstham - Margate Opstelling Merstham Opstelling Margate Live Merstham - Margate Live Merstham - Margate kijken Merstham - Margate kijken Live Merstham - Margate stream Merstham - Margate Fox Sports Nabeschouwing Merstham - Margate Uitslag Merstham - Margate Statistieken Merstham - Margate FA Cup 2021/2022 Merstham - Margate wedden Merstham - Margate gokken Merstham - Margate Unibet