In de FA Cup neemt Spennymoor Town het dinsdag 21 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fylde. De wedstrijd wordt gespeeld in The Brewery Field in Spennymoor.

Via de Spennymoor Town - Fylde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spennymoor Town - Fylde (1-0)

Het FA Cup duel tussen Spennymoor Town en Fylde is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spennymoor Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Spennymoor Town - Fylde
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
69
73
Gevaarlijke aanvallen
29
28
Corners
7
9
LIVE Spennymoor Town - Fylde 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spennymoor Town - Fylde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spennymoor Town - Fylde
Opstellingen Spennymoor Town - Fylde

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Spennymoor Town - Fylde

Spennymoor Town en Fylde spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Spennymoor Town en Fylde in de FA Cup vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Spennymoor Town 0
Winst Fylde 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spennymoor Town - Fylde Opstelling Spennymoor Town Opstelling Fylde Live Spennymoor Town - Fylde Live Spennymoor Town - Fylde kijken Spennymoor Town - Fylde kijken Live Spennymoor Town - Fylde stream Spennymoor Town - Fylde Fox Sports Nabeschouwing Spennymoor Town - Fylde Uitslag Spennymoor Town - Fylde Statistieken Spennymoor Town - Fylde FA Cup 2021/2022 Spennymoor Town - Fylde wedden Spennymoor Town - Fylde gokken Spennymoor Town - Fylde Unibet