Nabeschouwing York City - Buxton (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 16:00 uur



In de FA Cup 2021/2022 neemt York City het zaterdag 6 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Buxton. De wedstrijd wordt gespeeld in Dwight Yorke Stadium in Dwight Yorke Stadium.

Via de York City - Buxton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing York City - Buxton (0-1)

Het FA Cup duel tussen York City en Buxton is onder leiding van scheidsrechter Aaron Jackson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Buxton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door D. De Girolamo, waarmee Buxton met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Buxton dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aaron Jackson, waardoor Buxton de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken York City - Buxton
Balbezit
56%
44%
Schoten totaal
13
20
Schoten op doel
4
9
Aanvallen
87
69
Gevaarlijke aanvallen
50
42
Corners
1
7
Wissels
2
2
LIVE York City - Buxton 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd York City - Buxton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel York City Wissel M. Beck voor K. Willoughby York City
71' Wissel York City Wissel J. Gilchrist voor O. Dyson York City
74' Wissel Buxton Wissel A. Chambers voor J. Ward Buxton
85' Doelpunt Buxton Doelpunt D. De Girolamo met assist van T. Elliott Buxton 0-1
86' Gele kaart Buxton Gele kaart voor D. De Girolamo Buxton
89' Wissel Buxton Wissel J. Hurst voor T. Elliott Buxton
Video hoogtepunten en samenvatting York City - Buxton
Opstellingen York City - Buxton
De opstellingen van York City en Buxton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat York City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Buxton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Steve Watson
Wissels York City
# Speler Pos.
25 Maison Campbell K
27 Lewis Cunningham V
23 Jonny Haase V
32 Ben Dale M
11 Jason Gilchrist A
29 Kyle Lancaster A
16 Mark Beck A
Formatie 4-2-3-1
Coach Gary Hayward
Wissels Buxton
# Speler Pos.
17 Finlay Heath
16 Joe Haughton
19 Heath Richardson K
14 Akeem Hinds V
18 James Hurst V
15 Jack Dillingham A
12 Ashley Chambers A
Voorbeschouwing York City - Buxton

York City en Buxton spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aaron Jackson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen York City en Buxton in de FA Cup vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor York City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is York City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Buxton slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst York City 1
Winst Buxton 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
York City - Buxton Opstelling York City Opstelling Buxton Live York City - Buxton Live York City - Buxton kijken York City - Buxton kijken Live York City - Buxton stream York City - Buxton Fox Sports Nabeschouwing York City - Buxton Uitslag York City - Buxton Statistieken York City - Buxton FA Cup 2021/2022 York City - Buxton wedden York City - Buxton gokken York City - Buxton Unibet