Nabeschouwing Billericay Town - Biggleswade Town (3-3) || FA Cup

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Billericay Town het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Biggleswade Town. De wedstrijd wordt gespeeld in AGP Arena in Billericay.

Via de Billericay Town - Biggleswade Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Billericay Town - Biggleswade Town (3-3)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Billericay Town en Biggleswade Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Ufuah, waarmee Billericay Town met 1-0 de leiding nam. Billericay Town vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Stevenson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Biggleswade Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Obi.

Na 55 minuten werd de voorsprong voor Billericay Town vergroot nadat J. Ufuah de 3-1 wist te scoren. In de 82e minuut kwam Biggleswade Town weer dichterbij, nadat J. Clements de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Biggleswade Town. Het was J. Clements die in de 90e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Billericay Town - Biggleswade Town
Goals
3
3
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
9
Schoten op doel
10
5
Aanvallen
102
76
Gevaarlijke aanvallen
42
27
Corners
8
3
LIVE Billericay Town - Biggleswade Town 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Billericay Town - Biggleswade Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Billericay Town Doelpunt J. Ufuah Billericay Town 1-0
45' Doelpunt Billericay Town Doelpunt T. Stevenson Billericay Town 2-0
48' Doelpunt Biggleswade Town Doelpunt Obi Biggleswade Town 2-1
55' Doelpunt Billericay Town Doelpunt J. Ufuah Billericay Town 3-1
82' Doelpunt Biggleswade Town Doelpunt J. Clements Biggleswade Town 3-2
90' Doelpunt Biggleswade Town Doelpunt J. Clements Biggleswade Town 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Billericay Town - Biggleswade Town
Opstellingen Billericay Town - Biggleswade Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Billericay Town - Biggleswade Town

Billericay Town en Biggleswade Town spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Billericay Town en Biggleswade Town elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Billericay Town 0
Winst Biggleswade Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Billericay Town - Biggleswade Town Opstelling Billericay Town Opstelling Biggleswade Town Live Billericay Town - Biggleswade Town Live Billericay Town - Biggleswade Town kijken Billericay Town - Biggleswade Town kijken Live Billericay Town - Biggleswade Town stream Billericay Town - Biggleswade Town Fox Sports Nabeschouwing Billericay Town - Biggleswade Town Uitslag Billericay Town - Biggleswade Town Statistieken Billericay Town - Biggleswade Town FA Cup 2022/2023 Billericay Town - Biggleswade Town wedden Billericay Town - Biggleswade Town gokken Billericay Town - Biggleswade Town Unibet