Nabeschouwing Chorley - Liversedge (9-0) || FA Cup 2022/2023

Dinsdag 20 september 2022 - 20:45 uur



In de FA Cup 2022/2023 neemt Chorley het dinsdag 20 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Liversedge. De wedstrijd wordt gespeeld in The Chorley Group Victory Park Stadium in Chorley.

Via de Chorley - Liversedge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chorley - Liversedge (9-0)

Het FA Cup duel tussen Chorley en Liversedge is geëindigd in een 9-0 overwinning voor Chorley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 9-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Chorley - Liversedge
Goals
9
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
23
5
Schoten op doel
14
4
Aanvallen
81
74
Gevaarlijke aanvallen
37
16
Corners
12
2
LIVE Chorley - Liversedge 9-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chorley - Liversedge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Chorley - Liversedge
Opstellingen Chorley - Liversedge

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chorley - Liversedge

Chorley en Liversedge spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Chorley en Liversedge in de FA Cup vond plaats op 17 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Chorley 0
Winst Liversedge 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chorley - Liversedge Opstelling Chorley Opstelling Liversedge Live Chorley - Liversedge Live Chorley - Liversedge kijken Chorley - Liversedge kijken Live Chorley - Liversedge stream Chorley - Liversedge Fox Sports Nabeschouwing Chorley - Liversedge Uitslag Chorley - Liversedge Statistieken Chorley - Liversedge FA Cup 2022/2023 Chorley - Liversedge wedden Chorley - Liversedge gokken Chorley - Liversedge Unibet