Nabeschouwing Desborough Town - Histon (0-0) || FA Cup

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Desborough Town het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Histon. De wedstrijd wordt gespeeld in Waterworks Field in Desborough.

Via de Desborough Town - Histon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desborough Town - Histon (0-0)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Desborough Town en Histon geresulteerd in een gelijkspel. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 0-0 score.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Desborough Town - Histon
LIVE Desborough Town - Histon 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desborough Town - Histon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Desborough Town - Histon
Opstellingen Desborough Town - Histon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Desborough Town - Histon

Desborough Town en Histon spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Desborough Town en Histon in de FA Cup vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Histon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Histon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Desborough Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Desborough Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Desborough Town 0
Winst Histon 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Desborough Town - Histon Opstelling Desborough Town Opstelling Histon Live Desborough Town - Histon Live Desborough Town - Histon kijken Desborough Town - Histon kijken Live Desborough Town - Histon stream Desborough Town - Histon Fox Sports Nabeschouwing Desborough Town - Histon Uitslag Desborough Town - Histon Statistieken Desborough Town - Histon FA Cup 2022/2023 Desborough Town - Histon wedden Desborough Town - Histon gokken Desborough Town - Histon Unibet