Nabeschouwing Potton United - Desborough Town (1-1) (5-4 na strafschoppen) || FA Cup 2023/2024

Dinsdag 8 augustus 2023 - 20:45 uurIn de FA Cup 2023/2024 neemt Potton United het dinsdag 8 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Desborough Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hollow in Potton.

Via de Potton United - Desborough Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Potton United - Desborough Town (1-1) (5-4 na strafschoppen)

Het FA Cup duel tussen Potton United en Desborough Town is geëindigd in een overwinning voor Potton United. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 0-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Potton United het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

Het was lang wachten op het eerste doelpunt, want in de reguliere speeltijd konden beide ploegen niet tot scoren komen. Hier bleek uiteindelijk een verlenging voor nodig te zijn.

Wedstrijdstatistieken Potton United - Desborough Town
Goals
1
1
LIVE Potton United - Desborough Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Potton United - Desborough Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Potton United - Desborough Town
Opstellingen Potton United - Desborough Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Potton United - Desborough Town

Potton United en Desborough Town spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Potton United en Desborough Town in de FA Cup vond plaats op 5 augustus 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Potton United 0
Winst Desborough Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Potton United - Desborough Town Opstelling Potton United Opstelling Desborough Town Live Potton United - Desborough Town Live Potton United - Desborough Town kijken Potton United - Desborough Town kijken Live Potton United - Desborough Town stream Potton United - Desborough Town Fox Sports Nabeschouwing Potton United - Desborough Town Uitslag Potton United - Desborough Town Statistieken Potton United - Desborough Town FA Cup 2023/2024 Potton United - Desborough Town wedden Potton United - Desborough Town gokken Potton United - Desborough Town Unibet