Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (0-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 26 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen (0-0)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor R. Schoofs van Mechelen. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 74e minuut het veld moest verlaten. In de 75e minuut moest G. Mera van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Mechelen verder met een speler minder. Qua balbezit waren Beerschot-Wilrijk en Mechelen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Beerschot-Wilrijk, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Mechelen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Damme Mechelen
36' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
45' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk
68' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor W. Togui Mechelen
74' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
75' Rode kaart Mechelen Rode kaart voor G. Mera Mechelen
78' Wissel Mechelen Wissel S. De Witte voor N. Storm Mechelen
80' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor G. Engvall Mechelen
80' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor Beerschot-Wilrijk
81' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Placca Fessou voor G. De Mets Beerschot-Wilrijk
87' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Hoffer voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
88' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. Van den Bergh Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Mechelen
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Mechelen

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Mechelen

Beerschot-Wilrijk en Mechelen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Mechelen in de Eerste Divisie B vond plaats op 30 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Beerschot-Wilrijk als Mechelen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Beerschot-Wilrijk 1
Winst Mechelen 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.