Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Tubize (5-2) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 8 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Tubize (5-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Tubize is onder leiding van scheidsrechter Denis Vanbecelaere geëindigd in een 5-2 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Vanzeir, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vanzeir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Beerschot-Wilrijk, waarmee D. Vanzeir zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 65 minuten deed T. Henry iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Tubize werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 77e minuut nadat D. Vanzeir namens Beerschot-Wilrijk de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 81e minuut was het Pedro Henrique van Tubize wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Beerschot-Wilrijk mocht D. Prychynenko in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Denis Vanbecelaere bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Beerschot-Wilrijk.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Tubize 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 1-0
21' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 2-0
30' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 3-0
32' Wissel Tubize Wissel H. Vidémont voor M. Weymans Tubize
58' Wissel Tubize Wissel Pedro Henrique voor H. Vidémont Tubize
65' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 3-1
72' Wissel Tubize Wissel B. Diawara voor E. Agyiri Tubize
72' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. Grisez voor P. Bourdin Beerschot-Wilrijk
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Abaz voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
73' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Pedro Henrique Tubize
77' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 4-1
81' Doelpunt Tubize Doelpunt Pedro Henrique Tubize 4-2
88' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk 5-2
92' Gele kaart Tubize Gele kaart voor T. Henry Tubize
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Tubize
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Tubize

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Tubize

Beerschot-Wilrijk en Tubize treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denis Vanbecelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Tubize in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Beerschot-Wilrijk favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Tubize slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Beerschot-Wilrijk 5
Winst Tubize 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 3e positie staat, terwijl we Tubize terugvinden op de 8e plaats.