Nabeschouwing Lommel United - Westerlo (2-1) || Eerste Divisie B

Vrijdag 11 januari 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B neemt Lommel United het vrijdag 11 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Westerlo (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Westerlo is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. Vermijl, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rocha Miramar op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Lommel United.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Westerlo
Goals
2
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
8
8
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
119
132
Gevaarlijke aanvallen
62
85
Corners
7
7
LIVE Lommel United - Westerlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor L. Vermijl Lommel United
18' Doelpunt Lommel United Doelpunt L. Vermijl Lommel United 1-0
28' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Soumah Westerlo
37' Doelpunt Lommel United Doelpunt Rocha Miramar Lommel United 2-0
49' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor A. Alessandro Westerlo
72' Wissel Lommel United Wissel J. Aabbou voor L. Vermijl Lommel United
87' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor Westerlo
Opstellingen Lommel United - Westerlo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lommel United - Westerlo

Lommel United en Westerlo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Lommel United en Westerlo elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Resultaat Aantal
Winst Lommel United 0
Winst Westerlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Lommel United - Westerlo Opstelling Lommel United Opstelling Westerlo Live Lommel United - Westerlo Live Lommel United - Westerlo kijken Lommel United - Westerlo kijken Live Lommel United - Westerlo stream Lommel United - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Lommel United - Westerlo Uitslag Lommel United - Westerlo Statistieken Lommel United - Westerlo Eerste Divisie B 2018/2019 Lommel United - Westerlo wedden Lommel United - Westerlo gokken Lommel United - Westerlo Unibet