Nabeschouwing OH Leuven - Mechelen (1-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt OH Leuven het zaterdag 4 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Mechelen (1-1)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen OH Leuven en Mechelen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door F. Duplus, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Mechelen het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk M. Cornet die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE OH Leuven - Mechelen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Y. Sylla Mechelen
29' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor M. Cornet Mechelen
44' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Schuermans OH Leuven
50' Doelpunt OH Leuven Doelpunt F. Duplus OH Leuven 1-0
83' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. van Landschoot OH Leuven
88' Doelpunt Mechelen Doelpunt M. Cornet Mechelen 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Mechelen
Opstellingen OH Leuven - Mechelen

Voorbeschouwing OH Leuven - Mechelen

OH Leuven en Mechelen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Mechelen in de Eerste Divisie B vond plaats op 19 januari 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel OH Leuven als Mechelen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.