Nabeschouwing OH Leuven - SV Roeselare (0-2) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt OH Leuven het zaterdag 22 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - SV Roeselare (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en SV Roeselare is onder leiding van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere geëindigd in een 0-2 overwinning voor SV Roeselare. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door T. Van Acker, waarmee SV Roeselare met 0-1 de leiding nam. SV Roeselare vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Aoulad op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor SV Roeselare.

LIVE OH Leuven - SV Roeselare 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt T. Van Acker SV Roeselare 0-1
39' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. van Landschoot OH Leuven
52' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor R. Kerrouche OH Leuven
54' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Schuermans OH Leuven
54' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt M. Aoulad SV Roeselare 0-2
73' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor B. Yagan SV Roeselare
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - SV Roeselare
Opstellingen OH Leuven - SV Roeselare

Voorbeschouwing OH Leuven - SV Roeselare

OH Leuven en SV Roeselare treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en SV Roeselare in de Eerste Divisie B vond plaats op 25 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl SV Roeselare slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst OH Leuven 4
Winst SV Roeselare 3
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 8e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 7e plaats.