Nabeschouwing OH Leuven - Tubize (0-2) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt OH Leuven het zondag 13 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tubize. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Tubize (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Tubize is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Goudiaby, waarmee Tubize met 0-1 de leiding nam. Tubize vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Alfieri op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut moest OH Leuven verder met een man minder nadat Y. Aguemon een rode kaart had gekregen. Het lukte Tubize in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Tubize.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Tubize
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
19
16
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
152
96
Gevaarlijke aanvallen
75
49
Corners
5
2
LIVE OH Leuven - Tubize 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Tubize Doelpunt L. Goudiaby Tubize 0-1
16' Gele kaart Tubize Gele kaart voor G. Martens Tubize
28' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor B. Kapustka OH Leuven
42' Doelpunt Tubize Doelpunt L. Alfieri Tubize 0-2
62' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Lippini Tubize
66' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Tshimanga OH Leuven
70' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Garlito y Romo Tubize
80' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor D. Hubert OH Leuven
83' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor Y. Aguemon OH Leuven
91' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Schuermans OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Tubize
Opstellingen OH Leuven - Tubize

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Tubize

OH Leuven en Tubize treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Tubize in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Tubize slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 9
Winst Tubize 7
Gelijkspel 8
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 6e positie staat, terwijl we Tubize terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
OH Leuven - Tubize Opstelling OH Leuven Opstelling Tubize Live OH Leuven - Tubize Live OH Leuven - Tubize kijken OH Leuven - Tubize kijken Live OH Leuven - Tubize stream OH Leuven - Tubize Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Tubize Uitslag OH Leuven - Tubize Statistieken OH Leuven - Tubize Eerste Divisie B 2018/2019 OH Leuven - Tubize wedden OH Leuven - Tubize gokken OH Leuven - Tubize Unibet