Nabeschouwing SV Roeselare - Union Saint-Gilloise (1-1) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt SV Roeselare het zaterdag 20 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Schiervelde in Roeselare.

Via de SV Roeselare - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SV Roeselare - Union Saint-Gilloise (1-1)

De Eerste Divisie B 2018/2019 wedstrijd tussen SV Roeselare en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door P. Perdichizzi, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 65 minuten was het P. Perdichizzi die Union Saint-Gilloise op een 0-1 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Debeuckelaere, waardoor dankzij een 1-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE SV Roeselare - Union Saint-Gilloise 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SV Roeselare - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise 0-1
92' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt B. Schmisser SV Roeselare 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting SV Roeselare - Union Saint-Gilloise
Opstellingen SV Roeselare - Union Saint-Gilloise

Voorbeschouwing SV Roeselare - Union Saint-Gilloise

SV Roeselare en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SV Roeselare en Union Saint-Gilloise in de Eerste Divisie B vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is SV Roeselare favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Union Saint-Gilloise slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SV Roeselare 7
Winst Union Saint-Gilloise 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SV Roeselare op een 6e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 1e plaats.