Nabeschouwing Tubize - Beerschot-Wilrijk (1-3) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 3 februari 2019 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Tubize het zondag 3 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Beerschot-Wilrijk (1-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Tubize en Beerschot-Wilrijk is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door T. Tissoudali, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Schuster in de 32e minuut zorgde er even later voor dat Tubize weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 54e minuut zette D. Vanzeir zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam.

In de 76e minuut werd A. Touré van Tubize met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Tubize het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 89 minuten werd de voorsprong voor Beerschot-Wilrijk vergroot nadat E. Placca Fessou de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Beerschot-Wilrijk.

LIVE Tubize - Beerschot-Wilrijk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk 0-1
32' Penalty Tubize Penalty A. Schuster Tubize 1-1
36' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
42' Wissel Tubize Wissel S. Sy voor A. Lippini Tubize
43' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor G. De Mets Beerschot-Wilrijk
46' Wissel Tubize Wissel D. Naah voor E. Agyiri Tubize
54' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Vanzeir Beerschot-Wilrijk 1-2
56' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Hoffer voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
58' Gele kaart Tubize Gele kaart voor S. Garlito y Romo Tubize
68' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Placca Fessou voor M. Noubissi Beerschot-Wilrijk
68' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Nemane Tubize
73' Wissel Tubize Wissel B. Diawara voor E. Sağlık Tubize
76' Rode kaart Tubize Rode kaart voor A. Touré Tubize
79' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
80' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor E. Hoffer Beerschot-Wilrijk
89' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. Grisez voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
89' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt E. Placca Fessou Beerschot-Wilrijk 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Tubize - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Tubize - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing Tubize - Beerschot-Wilrijk

Tubize en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Tubize en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 8 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Beerschot-Wilrijk favoriet. 6 keer wist de ploeg van Tubize te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tubize. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tubize 0
Winst Beerschot-Wilrijk 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tubize op een 8e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 3e plaats.