Nabeschouwing Tubize - SV Roeselare (3-2) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 17 november 2018 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Tubize het zaterdag 17 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - SV Roeselare (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Tubize en SV Roeselare is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Vidémont, waarmee Tubize met 1-0 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 10 minuten was het H. Vidémont die Tubize op een 1-0 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 24e minuut nadat S. Godwin namens SV Roeselare de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Even later was het opnieuw S. Godwin die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij SV Roeselare op 2-1 in de 24e minuut. Het volgende doelpunt van SV Roeselare viel in de 42e minuut en betekende de 2-2. Het doelpunt kwam op naam van K. Borry. In de 42e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door K. Borry van SV Roeselare die daarmee tekende voor de 2-2. In de 85e minuut en werd het 3-2 via A. Schuster speler Tubize. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Tubize, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesli De Cremer en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Tubize.

LIVE Tubize - SV Roeselare 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor M. Aoulad SV Roeselare
10' Doelpunt Tubize Doelpunt H. Vidémont Tubize 1-0
16' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 2-0
24' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt S. Godwin SV Roeselare 2-1
29' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor G. Dufour SV Roeselare
33' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor Andrei SV Roeselare
42' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt K. Borry SV Roeselare 2-2
46' Gele kaart Tubize Gele kaart voor A. Schuster Tubize
61' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor K. Borry SV Roeselare
85' Doelpunt Tubize Doelpunt A. Schuster Tubize 3-2
92' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Tubize
Video hoogtepunten en samenvatting Tubize - SV Roeselare
Opstellingen Tubize - SV Roeselare

Voorbeschouwing Tubize - SV Roeselare

Tubize en SV Roeselare treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Tubize en SV Roeselare in de Eerste Divisie B vond plaats op 28 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SV Roeselare. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is SV Roeselare favoriet. 9 keer wist de ploeg van Tubize te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Tubize. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.