Nabeschouwing Tubize - Union Saint-Gilloise (2-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Tubize het zondag 2 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Leburton in Tubize.

Via de Tubize - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Union Saint-Gilloise (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Tubize en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Jasper Vergoote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door T. Henry, waarmee Tubize met 1-0 de leiding nam. Tubize vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Agyiri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut moest Union Saint-Gilloise verder met een man minder nadat F. Selemani een rode kaart had gekregen. Het lukte Tubize in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Tubize.

LIVE Tubize - Union Saint-Gilloise 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Tubize Gele kaart voor L. Goudiaby Tubize
41' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Morren Union Saint-Gilloise
46' Doelpunt Tubize Doelpunt T. Henry Tubize 1-0
55' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Vercauteren voor C. Morren Union Saint-Gilloise
57' Gele kaart Tubize Gele kaart voor M. Weymans Tubize
58' Wissel Tubize Wissel H. Vidémont voor A. Nemane Tubize
61' Doelpunt Tubize Doelpunt E. Agyiri Tubize 2-0
66' Gele kaart Tubize Gele kaart voor H. Vidémont Tubize
73' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor T. Peyre Union Saint-Gilloise
73' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor Union Saint-Gilloise
75' Wissel Tubize Wissel D. Naah voor E. Agyiri Tubize
85' Rode kaart Union Saint-Gilloise Rode kaart voor F. Selemani Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Tubize - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Tubize - Union Saint-Gilloise

Voorbeschouwing Tubize - Union Saint-Gilloise

Tubize en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tubize en Union Saint-Gilloise in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Tubize favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Union Saint-Gilloise slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Tubize 10
Winst Union Saint-Gilloise 5
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tubize op een 8e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 2e plaats.