Nabeschouwing Westerlo - Union Saint-Gilloise (2-0) || Eerste Divisie B 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 17:00 uur



In de Eerste Divisie B 2018/2019 neemt Westerlo het zaterdag 26 januari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Union Saint-Gilloise (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en Union Saint-Gilloise is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door A. Gboho, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Abrahams op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Westerlo.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Union Saint-Gilloise
Goals
2
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
102
178
Gevaarlijke aanvallen
55
102
Corners
3
9
Wissels
1
2
LIVE Westerlo - Union Saint-Gilloise 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
33' Doelpunt Westerlo Doelpunt A. Gboho Westerlo 1-0
35' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Ghandri Westerlo
38' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Tabekou Union Saint-Gilloise
46' Wissel Westerlo Wissel C. Janssens voor S. Buyl Westerlo
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel P. Tau voor S. Tabekou Union Saint-Gilloise
59' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Selemani voor M. Besuschkow Union Saint-Gilloise
67' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Abrahams Westerlo 2-0
69' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor R. Ferber Union Saint-Gilloise
71' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Pinto Borges voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
85' Wissel Westerlo Wissel S. Petrov voor J. Naessens Westerlo
85' Wissel Westerlo Wissel S. Petrov voor J. Naessens Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Westerlo - Union Saint-Gilloise

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Westerlo - Union Saint-Gilloise

Westerlo en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Union Saint-Gilloise in de Eerste Divisie B vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Union Saint-Gilloise favoriet. 5 keer wist de ploeg van Westerlo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Westerlo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Westerlo 2
Winst Union Saint-Gilloise 5
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 5e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Westerlo - Union Saint-Gilloise Opstelling Westerlo Opstelling Union Saint-Gilloise Live Westerlo - Union Saint-Gilloise Live Westerlo - Union Saint-Gilloise kijken Westerlo - Union Saint-Gilloise kijken Live Westerlo - Union Saint-Gilloise stream Westerlo - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing Westerlo - Union Saint-Gilloise Uitslag Westerlo - Union Saint-Gilloise Statistieken Westerlo - Union Saint-Gilloise Eerste Divisie B 2018/2019 Westerlo - Union Saint-Gilloise wedden Westerlo - Union Saint-Gilloise gokken Westerlo - Union Saint-Gilloise Unibet