Nabeschouwing Excelsior Virton - Westerlo (1-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 17:00 uur



In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Excelsior Virton het zaterdag 30 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Westerlo (1-1)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Excelsior Virton en Westerlo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Van Langendonck in de 8e minuut, waardoor Westerlo met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het K. Abrahams die Westerlo op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Joachim namens Excelsior Virton in de 77e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Virton - Westerlo
Goals
1
1
Balbezit
65%
35%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
105
79
Gevaarlijke aanvallen
59
30
Corners
9
0
LIVE Excelsior Virton - Westerlo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Rode kaart Westerlo Rode kaart voor K. Van Langendonck Westerlo
10' Wissel Westerlo Wissel K. van Hout voor C. Remmer Westerlo
27' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Kone Westerlo
48' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Abrahams Westerlo 0-1
46' Wissel Excelsior Virton Wissel L. Lapoussin voor F. Vanzo Excelsior Virton
60' Wissel Westerlo Wissel S. Petrov voor K. Abrahams Westerlo
61' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Joachim voor D. Turpel Excelsior Virton
73' Wissel Excelsior Virton Wissel G. Francois voor A. Lauriente Excelsior Virton
77' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt A. Joachim Excelsior Virton 1-1
83' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor C. Couturier Excelsior Virton
87' Wissel Westerlo Wissel C. Janssens voor C. Bruls Westerlo
89' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Joachim Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Westerlo
Opstellingen Excelsior Virton - Westerlo
De opstellingen van Excelsior Virton en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Excelsior Virton
# Speler Pos.
40 Geordan Dupire K
21 Guillaume François V
27 Salimo Sylla V
94 Loïc Lapoussin M
18 Lucas Ribeiro Costa M
8 Aurélien Joachim A
10 Mehdi Lazaar A
Voorbeschouwing Excelsior Virton - Westerlo

Excelsior Virton en Westerlo treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arthur Denil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Excelsior Virton. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Excelsior Virton als Westerlo wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Virton 2
Winst Westerlo 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 8e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Excelsior Virton - Westerlo Opstelling Excelsior Virton Opstelling Westerlo Live Excelsior Virton - Westerlo Live Excelsior Virton - Westerlo kijken Excelsior Virton - Westerlo kijken Live Excelsior Virton - Westerlo stream Excelsior Virton - Westerlo Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Virton - Westerlo Uitslag Excelsior Virton - Westerlo Statistieken Excelsior Virton - Westerlo Eerste Divisie B 2019/2020 Excelsior Virton - Westerlo wedden Excelsior Virton - Westerlo gokken Excelsior Virton - Westerlo Unibet