Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo (2-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Vrijdag 25 oktober 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt OH Leuven het vrijdag 25 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Westerlo. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Westerlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Westerlo (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen OH Leuven en Westerlo is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 2-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door K. Sowah, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. OH Leuven vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Henry op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut wist Westerlo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Antunes. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Westerlo kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 83e minuut werd A. Keita van OH Leuven met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor OH Leuven het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesley Alen, waardoor OH Leuven dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE OH Leuven - Westerlo 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Westerlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Sowah OH Leuven 1-0
28' Doelpunt OH Leuven Doelpunt T. Henry OH Leuven 2-0
31' Doelpunt Westerlo Doelpunt F. Antunes Westerlo 2-1
46' Wissel Westerlo Wissel I. Vetokele voor A. Gboho Westerlo
46' Wissel Westerlo Wissel E. Emenike voor K. Abrahams Westerlo
52' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor M. Biset Westerlo
57' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor F. Duplus OH Leuven
76' Wissel Westerlo Wissel S. Kone voor C. Remmer Westerlo
80' Wissel OH Leuven Wissel Y. Mbombo voor T. van Hyfte OH Leuven
83' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor A. Keita OH Leuven
86' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
92' Wissel OH Leuven Wissel J. Gillekens voor K. Sowah OH Leuven
94' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor T. Henry OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Westerlo
Opstellingen OH Leuven - Westerlo
De opstellingen van OH Leuven en Westerlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing OH Leuven - Westerlo

OH Leuven en Westerlo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Westerlo in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Westerlo favoriet. 4 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor OH Leuven. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst OH Leuven 3
Winst Westerlo 4
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel OH Leuven op een 1e positie staat, terwijl we Westerlo terugvinden op de 2e plaats.