Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United (2-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Union Saint-Gilloise het zaterdag 26 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Lommel United (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Union Saint-Gilloise en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Ken Vermeiren geëindigd in een 2-1 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. J. Hendrickx maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lommel United vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Union Saint-Gilloise kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Ferber, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette S. Tabekou zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Union Saint-Gilloise de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 63e minuut moest Lommel United verder met een man minder, nadat S. Bitsindou een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ken Vermeiren, waardoor Union Saint-Gilloise dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Union Saint-Gilloise - Lommel United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Cerigioni Lommel United
28' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Hendrickx Lommel United
31' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Bager Union Saint-Gilloise
37' Penalty Lommel United Penalty J. Hendrickx Lommel United 0-1
46' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Ferber voor J. Bager Union Saint-Gilloise
48' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt R. Ferber Union Saint-Gilloise 1-1
55' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt S. Tabekou Union Saint-Gilloise 2-1
60' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Bitsindou Lommel United
63' Tweede gele kaart Lommel United Tweede gele kaart voor S. Bitsindou Lommel United
72' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor A. Sanyang Lommel United
73' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Young voor A. Gerard Union Saint-Gilloise
80' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
87' Wissel Lommel United Wissel T. Cauwenberg voor S. Brebels Lommel United
88' Wissel Lommel United Wissel M. Krizan voor R. Henkens Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Lommel United
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Lommel United
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Lommel United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.