Nabeschouwing Westerlo - Excelsior Virton (2-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 22 februari 2020 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Westerlo het zaterdag 22 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Excelsior Virton (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-1 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Bruls, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Excelsior Virton kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Malget, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette A. Gboho zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Westerlo dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Westerlo - Excelsior Virton 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Bruls Westerlo 1-0
34' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Sylla Excelsior Virton
44' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt K. Malget Excelsior Virton 1-1
58' Wissel Excelsior Virton Wissel L. Lapoussin voor M. Soumare Excelsior Virton
65' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Ramalingom voor Stelvio Excelsior Virton
65' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor S. Buyl Westerlo
71' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor L. Lapoussin Excelsior Virton
73' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Soumah Westerlo
75' Wissel Westerlo Wissel B. Alici voor S. Buyl Westerlo
78' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Joachim voor D. Turpel Excelsior Virton
80' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor G. Dewaele Westerlo
83' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor L. Van Eenoo Westerlo
86' Doelpunt Westerlo Doelpunt A. Gboho Westerlo 2-1
90' Wissel Westerlo Wissel N. Ghandri voor K. Abrahams Westerlo
94' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Excelsior Virton
Opstellingen Westerlo - Excelsior Virton

Voorbeschouwing Westerlo - Excelsior Virton

Westerlo en Excelsior Virton treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 30 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Westerlo als Excelsior Virton wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Westerlo 2
Winst Excelsior Virton 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 3e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 2e plaats.