Nabeschouwing Westerlo - SV Roeselare (4-1) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Westerlo het zaterdag 17 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - SV Roeselare (4-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en SV Roeselare is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Biset, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. SV Roeselare kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Vanbelle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette C. Bruls zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Westerlo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 29 minuten werd de voorsprong voor Westerlo vergroot nadat M. Biset de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 40e minuut wist C. Bruls namens Westerlo de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Westerlo.

LIVE Westerlo - SV Roeselare 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. Biset Westerlo 1-0
11' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt W. Vanbelle SV Roeselare 1-1
20' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Bruls Westerlo 2-1
29' Doelpunt Westerlo Doelpunt M. Biset Westerlo 3-1
40' Doelpunt Westerlo Doelpunt C. Bruls Westerlo 4-1
61' Wissel SV Roeselare Wissel Marco Tulio voor I. Kargbo SV Roeselare
74' Wissel SV Roeselare Wissel A. Valpoort voor E. Casagolda SV Roeselare
74' Wissel Westerlo Wissel A. Gboho voor S. Petrov Westerlo
76' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor N. Zolotic SV Roeselare
80' Wissel Westerlo Wissel C. Remmer voor K. Abrahams Westerlo
88' Wissel Westerlo Wissel S. Buyl voor C. Bruls Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - SV Roeselare
Opstellingen Westerlo - SV Roeselare
De opstellingen van Westerlo en SV Roeselare zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Westerlo - SV Roeselare

Westerlo en SV Roeselare treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en SV Roeselare in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl SV Roeselare slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Westerlo 6
Winst SV Roeselare 1
Gelijkspel 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 3e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.