Nabeschouwing Deinze - Lommel United (3-3) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 21 november 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Deinze het zondag 21 november 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Lommel United (3-3)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Deinze en Lommel United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Mertens, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. Deinze vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Mertens op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 19e minuut wist Lommel United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Þórðarson.

Na 29 minuten werd de voorsprong voor Deinze vergroot nadat L. Mertens de 3-1 wist te scoren. In de 57e minuut kwam Lommel United weer dichterbij, nadat Arthur Sales de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Lommel United. In de 65e minuut was het Arthur Sales die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Laurent Willems en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Deinze - Lommel United 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van M. Tarfi Deinze 1-0
14' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Arthur Sales Lommel United
18' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van C. Janssens Deinze 2-0
19' Doelpunt Lommel United Doelpunt K. Þórðarson met assist van R. Henkens Lommel United 2-1
29' Doelpunt Deinze Doelpunt L. Mertens met assist van M. Tarfi Deinze 3-1
38' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
57' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur Sales met assist van K. Saito Lommel United 3-2
61' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. De Belder Deinze
61' Wissel Lommel United Wissel J. Tolinsson voor S. Wuytens Lommel United
65' Doelpunt Lommel United Doelpunt Arthur Sales met assist van A. Verschueren Lommel United 3-3
69' Wissel Deinze Wissel Y. Challouk voor M. Tarfi Deinze
69' Wissel Lommel United Wissel Caio Roque voor K. Þórðarson Lommel United
80' Wissel Deinze Wissel K. Abrahams voor D. De Belder Deinze
81' Wissel Lommel United Wissel A. Anello voor Arthur Sales Lommel United
87' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. Prychynenko Deinze
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Lommel United
Opstellingen Deinze - Lommel United

Voorbeschouwing Deinze - Lommel United

Deinze en Lommel United treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurent Willems en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Deinze favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Lommel United slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Deinze 5
Winst Lommel United 4
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 5e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 6e plaats.