Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United (0-2) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 20:45 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lierse Kempenzonen het zaterdag 5 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse Kempenzonen - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lierse Kempenzonen en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Matonga Simonini geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door T. Pierrot, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Lommel United opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het B. Smeets die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Lommel United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lommel United.

LIVE Lierse Kempenzonen - Lommel United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse Kempenzonen - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel S. Limbombe voor P. De Schrijver Lierse Kempenzonen
67' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel I. Yagan voor J. Naessens Lierse Kempenzonen
68' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor D. Rosa Lommel United
69' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor N. Schouterden Lierse Kempenzonen
71' Doelpunt Lommel United Doelpunt T. Pierrot Lommel United 0-1
73' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor K. Saito Lommel United
77' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor C. Vinicius Lommel United
81' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Liongola voor J. Poelmans Lierse Kempenzonen
82' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel S. Bitsindou voor T. Swinnen Lierse Kempenzonen
84' Wissel Lommel United Wissel Arthur Sales voor C. Vinicius Lommel United
86' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel M. Limbombe voor I. Yagan Lierse Kempenzonen
91' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Liongola Lierse Kempenzonen
93' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor L. Lemoine Lommel United
94' Doelpunt Lommel United Doelpunt B. Smeets met assist van Arthur Sales Lommel United 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse Kempenzonen - Lommel United
Opstellingen Lierse Kempenzonen - Lommel United

Voorbeschouwing Lierse Kempenzonen - Lommel United

Lierse Kempenzonen en Lommel United treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matonga Simonini en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse Kempenzonen en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 28 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse Kempenzonen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lierse Kempenzonen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lierse Kempenzonen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lierse Kempenzonen 1
Winst Lommel United 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse Kempenzonen op een 6e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 7e plaats.