Nabeschouwing Lommel United - Waasland-Beveren (1-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Vrijdag 17 december 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Lommel United het vrijdag 17 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Waasland-Beveren (1-1)

De Eerste Divisie B 2021/2022 wedstrijd tussen Lommel United en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Henkens, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Mertens, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 62e minuut kreeg C. Kablan van Waasland-Beveren voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Waasland-Beveren de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lommel United - Waasland-Beveren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Tshimanga Waasland-Beveren
27' Doelpunt Lommel United Doelpunt R. Henkens Lommel United 1-0
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel N. Mujakić voor D. Wuytens Waasland-Beveren
47' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor C. Kablan Waasland-Beveren
54' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Jacobsen Waasland-Beveren
55' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt J. Mertens met assist van L. Bertone Waasland-Beveren 1-1
62' Tweede gele kaart Waasland-Beveren Tweede gele kaart voor C. Kablan Waasland-Beveren
63' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor J. Efford Waasland-Beveren
66' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Diego Rosa Lommel United
66' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Belghali Lommel United
76' Wissel Lommel United Wissel J. Talvitie voor K. Þórðarson Lommel United
86' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Verschueren Lommel United
89' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Maderner Waasland-Beveren
90' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Verreth voor K. Hoggas Waasland-Beveren
90' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Schryvers voor J. Mertens Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Waasland-Beveren
Opstellingen Lommel United - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Lommel United - Waasland-Beveren

Lommel United en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michiel De Cuyper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Waasland-Beveren in de Eerste Divisie B vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 7
Winst Waasland-Beveren 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 7e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 2e plaats.