Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lommel United (2-1) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Waasland-Beveren het zondag 24 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethiel-Stadion in Beveren-Waas.

Via de Waasland-Beveren - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Lommel United (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Waasland-Beveren en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Quentin Pirard geëindigd in een 2-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Maderner, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. Lommel United kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Belghali, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette B. Schoonbaert zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Quentin Pirard, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Lommel United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Nkaka voor L. Bertone Waasland-Beveren
13' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Maderner met assist van J. Schryvers Waasland-Beveren 1-0
41' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Diego Rosa Lommel United
57' Doelpunt Lommel United Doelpunt R. Belghali met assist van I. Boussouf Lommel United 1-1
62' Wissel Lommel United Wissel A. Anello voor K. Saito Lommel United
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Albanese voor J. Edmundsson Waasland-Beveren
73' Wissel Lommel United Wissel Arthur Sales voor D. Arzani Lommel United
77' Wissel Lommel United Wissel Y. Vandersmissen voor K. Kis Lommel United
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor T. Reyners Waasland-Beveren
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Schoonbaert voor D. Tshimanga Waasland-Beveren
89' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt B. Schoonbaert met assist van D. Wuytens Waasland-Beveren 2-1
92' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Verschueren Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Lommel United
Opstellingen Waasland-Beveren - Lommel United

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Lommel United

Waasland-Beveren en Lommel United treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Quentin Pirard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Lommel United in de Eerste Divisie B vond plaats op 15 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Lommel United favoriet. 7 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Waasland-Beveren 5
Winst Lommel United 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 2e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 3e plaats.