Nabeschouwing Westerlo - Excelsior Virton (2-0) || Eerste Divisie B 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2021/2022 neemt Westerlo het zondag 24 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Het Kuipje in Westerlo.

Via de Westerlo - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Excelsior Virton (2-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Westerlo en Excelsior Virton is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 2-0 overwinning voor Westerlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door K. Vaesen, waarmee Westerlo met 1-0 de leiding nam. Westerlo vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Daci op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Westerlo.

LIVE Westerlo - Excelsior Virton 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Westerlo Doelpunt K. Vaesen Westerlo 1-0
47' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Aabbou Excelsior Virton
58' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor K. Vaesen Westerlo
58' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Hamzaoui voor E. Ghazoini Excelsior Virton
59' Wissel Excelsior Virton Wissel D. Sula voor I. Karamoko Excelsior Virton
63' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Allach Excelsior Virton
66' Doelpunt Westerlo Doelpunt E. Daci met assist van M. de Cuyper Westerlo 2-0
76' Wissel Westerlo Wissel L. Noviello voor J. Bernat Westerlo
79' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Bukusu voor T. Toure Excelsior Virton
80' Wissel Westerlo Wissel F. Goure voor E. Daci Westerlo
80' Wissel Westerlo Wissel L. Foster voor K. Vaesen Westerlo
80' Wissel Excelsior Virton Wissel V. Guillaume voor J. Aabbou Excelsior Virton
83' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor R. Droehnle Excelsior Virton
90' Wissel Westerlo Wissel L. Seydoux voor E. Jordanov Westerlo
92' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Doue Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Excelsior Virton
Opstellingen Westerlo - Excelsior Virton
De opstellingen van Westerlo en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Westerlo - Excelsior Virton

Westerlo en Excelsior Virton treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Excelsior Virton in de Eerste Divisie B vond plaats op 15 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Westerlo favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Excelsior Virton slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Westerlo 4
Winst Excelsior Virton 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Westerlo op een 1e positie staat, terwijl we Excelsior Virton terugvinden op de 6e plaats.