Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II (1-0) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 19 november 2022 - 16:00 uur



In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 19 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Club Brugge II is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 1-0 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II
Goals
1
0
LIVE Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II

Beerschot-Wilrijk en Club Brugge II treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Club Brugge II in de Eerste Divisie B vond plaats op 3 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Beerschot-Wilrijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Club Brugge II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 1
Winst Club Brugge II 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 4e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Club Brugge II Live Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II Live Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II kijken Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II kijken Live Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II stream Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II Uitslag Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II Statistieken Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II Eerste Divisie B 2022/2023 Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II wedden Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II gokken Beerschot-Wilrijk - Club Brugge II Unibet