Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen (2-3) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 28 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 28 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lierse Kempenzonen. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen (2-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Beerschot-Wilrijk en Lierse Kempenzonen is onder leiding van scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lierse Kempenzonen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door T. Baeten, waarmee Beerschot-Wilrijk met 1-0 de leiding nam. Lierse Kempenzonen kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Leonardo Rocha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette D. Rigo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Leonardo Rocha de 2-2 maakte voor Lierse Kempenzonen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Lierse Kempenzonen dat in de 65e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Tabekou de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Bourdeaud'hui en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Lierse Kempenzonen.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. Verlinden Beerschot-Wilrijk
27' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Baeten met assist van A. Koshi Beerschot-Wilrijk 1-0
36' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Leonardo Rocha met assist van S. Tabekou Lierse Kempenzonen 1-1
42' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor B. Laes Lierse Kempenzonen
47' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor G. De Schryver Lierse Kempenzonen
55' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor J. Pupe Lierse Kempenzonen
61' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt D. Rigo Beerschot-Wilrijk 2-1
62' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Himbeeck voor A. Koshi Beerschot-Wilrijk
63' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt Leonardo Rocha met assist van G. De Schryver Lierse Kempenzonen 2-2
65' Doelpunt Lierse Kempenzonen Doelpunt S. Tabekou Lierse Kempenzonen 2-3
75' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Sebaoui voor T. Verlinden Beerschot-Wilrijk
75' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Weymans voor M. Nzita Beerschot-Wilrijk
80' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel N. Schouterden voor M. Tarfi Lierse Kempenzonen
84' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel M. De Bie voor G. De Schryver Lierse Kempenzonen
84' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel D. Vekemans voor S. Tabekou Lierse Kempenzonen
88' Gele kaart Lierse Kempenzonen Gele kaart voor T. Van Acker Lierse Kempenzonen
92' Wissel Lierse Kempenzonen Wissel J. Poelmans voor T. Van Acker Lierse Kempenzonen
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Lierse Kempenzonen

Beerschot-Wilrijk en Lierse Kempenzonen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Bourdeaud'hui en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Beerschot-Wilrijk en Lierse Kempenzonen elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Lierse Kempenzonen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 5e positie staat, terwijl we Lierse Kempenzonen terugvinden op de 10e plaats.