Nabeschouwing Deinze - Dender (0-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 16 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Deinze het vrijdag 16 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - Dender (0-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en Dender is onder leiding van scheidsrechter Tom Stevens geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door N. Rajsel, waarmee Dender met 0-1 de leiding nam. Dender vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lallemand op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dender.

LIVE Deinze - Dender 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Wissel Deinze Wissel T. Quintero voor K. Schuermans Deinze
30' Doelpunt Dender Doelpunt N. Rajsel met assist van O. Myny Dender 0-1
30' Gele kaart Dender Gele kaart voor N. Rajsel Dender
46' Wissel Deinze Wissel L. Fraser voor S. De Ridder Deinze
46' Wissel Dender Wissel S. Marzo voor O. Myny Dender
46' Gele kaart Deinze Gele kaart voor J. Schryvers Deinze
56' Wissel Deinze Wissel D. De Belder voor J. Schryvers Deinze
56' Wissel Deinze Wissel J. Gonzalez voor L. Balaj Deinze
67' Gele kaart Dender Gele kaart voor K. Borry Dender
72' Wissel Dender Wissel J. Rowell voor L. Hens Dender
72' Wissel Deinze Wissel C. Janssens voor J. van Landschoot Deinze
77' Doelpunt Dender Doelpunt M. Lallemand Dender 0-2
85' Wissel Dender Wissel R. Mbarki voor N. Rajsel Dender
85' Wissel Dender Wissel Z. Atteri voor T. Cukur Dender
89' Gele kaart Dender Gele kaart voor R. Mbarki Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - Dender
Opstellingen Deinze - Dender

Voorbeschouwing Deinze - Dender

Deinze en Dender treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Stevens en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deinze en Dender in de Eerste Divisie B vond plaats op 6 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dender. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Dender favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deinze te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Deinze. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deinze 0
Winst Dender 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 10e positie staat, terwijl we Dender terugvinden op de 12e plaats.