Nabeschouwing Deinze - KRC Genk II (3-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 19 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Deinze het vrijdag 19 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KRC Genk II. De wedstrijd wordt gespeeld in Burgermeester Van De Wiele Stadion in Deinze.

Via de Deinze - KRC Genk II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deinze - KRC Genk II (3-2)

Het Eerste Divisie B duel tussen Deinze en KRC Genk II is onder leiding van scheidsrechter Theophile Diskeuve geëindigd in een 3-2 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. van Landschoot, waarmee Deinze met 1-0 de leiding nam. KRC Genk II kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Godts, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette T. Quintero zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Deinze de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen S. Diawara in de 85e minuut de 2-2 maakte namens KRC Genk II. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Deinze dat in de 97e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Quintero de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Theophile Diskeuve bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Deinze.

LIVE Deinze - KRC Genk II 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deinze - KRC Genk II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Deinze Doelpunt J. van Landschoot met assist van A. Staelens Deinze 1-0
23' Gele kaart Deinze Gele kaart voor L. Fraser Deinze
27' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt M. Godts met assist van K. Van De Perre KRC Genk II 1-1
58' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor K. Van De Perre KRC Genk II
60' Doelpunt Deinze Doelpunt T. Quintero Deinze 2-1
74' Wissel KRC Genk II Wissel T. Claes voor A. Et-Taibi KRC Genk II
85' Doelpunt KRC Genk II Doelpunt S. Diawara met assist van J. Geusens KRC Genk II 2-2
86' Gele kaart Deinze Gele kaart voor C. Janssens Deinze
86' Wissel Deinze Wissel R. de Poorter voor J. Gonzalez Deinze
89' Wissel KRC Genk II Wissel D. Arabaci voor K. Pius John KRC Genk II
91' Gele kaart Deinze Gele kaart voor B. Dansoko Deinze
92' Wissel Deinze Wissel A. El Bouchataoui voor D. De Belder Deinze
92' Wissel Deinze Wissel J. Vansteenkiste voor L. Fraser Deinze
97' Doelpunt Deinze Doelpunt T. Quintero met assist van A. El Bouchataoui Deinze 3-2
98' Wissel KRC Genk II Wissel D. Cutillas Carpe voor S. Diawara KRC Genk II
Video hoogtepunten en samenvatting Deinze - KRC Genk II
Opstellingen Deinze - KRC Genk II

Voorbeschouwing Deinze - KRC Genk II

Deinze en KRC Genk II treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Theophile Diskeuve en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Deinze en KRC Genk II elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Deinze 0
Winst KRC Genk II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deinze op een 8e positie staat, terwijl we KRC Genk II terugvinden op de 1e plaats.