Nabeschouwing Excelsior Virton - Club Brugge II (3-3) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 30 september 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Excelsior Virton het vrijdag 30 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Club Brugge II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Club Brugge II (3-3)

De Eerste Divisie B 2022/2023 wedstrijd tussen Excelsior Virton en Club Brugge II geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Excelsior Virton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Anne. Club Brugge II kwam in de 9e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Mbamba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette K. Sabbe zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Club Brugge II de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Droehnle de 2-2 maakte voor Excelsior Virton. Club Brugge II leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 50 minuten op voorsprong na een goal van S. Homma: 2-3. In de 69e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Excelsior Virton speler S. Anne.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Debeuckelaere en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Virton - Club Brugge II
3
3
LIVE Excelsior Virton - Club Brugge II 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Club Brugge II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt S. Anne met assist van M. Doue Excelsior Virton 1-0
9' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt N. Mbamba Club Brugge II 1-1
25' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt K. Sabbe met assist van A. Engels Club Brugge II 1-2
40' Wissel Club Brugge II Wissel S. Audoor voor I. Hautekiet Club Brugge II
45' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt R. Droehnle Excelsior Virton 2-2
46' Wissel Excelsior Virton Wissel K. Masangu voor R. Khemais Excelsior Virton
46' Wissel Club Brugge II Wissel L. De Smet voor N. Mbamba Club Brugge II
50' Doelpunt Club Brugge II Doelpunt S. Homma met assist van L. Mertens Club Brugge II 2-3
58' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Kage voor S. Kilic Excelsior Virton
64' Wissel Club Brugge II Wissel D. De Roeve voor S. Homma Club Brugge II
69' Penalty Excelsior Virton Penalty S. Anne Excelsior Virton 3-3
75' Gele kaart Club Brugge II Gele kaart voor A. Engels Club Brugge II
77' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Abdallah voor Y. Mabella Excelsior Virton
77' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Guillaume voor M. Doue Excelsior Virton
78' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Vinck Excelsior Virton
80' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Cassaert Excelsior Virton
81' Wissel Club Brugge II Wissel J. Foss voor K. Sabbe Club Brugge II
81' Wissel Club Brugge II Wissel R. Vermant voor L. Mertens Club Brugge II
87' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Allach voor S. Anne Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Club Brugge II
Opstellingen Excelsior Virton - Club Brugge II

Voorbeschouwing Excelsior Virton - Club Brugge II

Excelsior Virton en Club Brugge II treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior Virton en Club Brugge II elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst Excelsior Virton 0
Winst Club Brugge II 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 8e positie staat, terwijl we Club Brugge II terugvinden op de 9e plaats.