Nabeschouwing Excelsior Virton - Deinze (0-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Excelsior Virton het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yvan Georges in Virton.

Via de Excelsior Virton - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Virton - Deinze (0-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Excelsior Virton en Deinze is onder leiding van scheidsrechter Maarten Toeback geëindigd in een 0-1 overwinning voor Deinze. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Staelens, waarmee Deinze met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Deinze dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Deinze.

LIVE Excelsior Virton - Deinze 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Virton - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Deinze Doelpunt A. Staelens Deinze 0-1
46' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Gouaida voor S. Kilic Excelsior Virton
46' Wissel Excelsior Virton Wissel S. Anne voor L. Akhalaia Excelsior Virton
55' Gele kaart Deinze Gele kaart voor T. Quintero Deinze
56' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor S. Paulet Excelsior Virton
72' Wissel Deinze Wissel A. El Bouchataoui voor J. Gonzalez Deinze
74' Gele kaart Deinze Gele kaart voor S. De Ridder Deinze
80' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. El Bouchataoui Deinze
82' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Cassaert voor J. Vinck Excelsior Virton
83' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Abdallah voor M. Perri Excelsior Virton
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Virton - Deinze
Opstellingen Excelsior Virton - Deinze
De opstellingen van Excelsior Virton en Deinze zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Excelsior Virton - Deinze

Excelsior Virton en Deinze treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Virton en Deinze in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 augustus 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Deinze favoriet. 7 keer wist de ploeg van Excelsior Virton te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Excelsior Virton. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Excelsior Virton 2
Winst Deinze 7
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Virton op een 11e positie staat, terwijl we Deinze terugvinden op de 10e plaats.