Nabeschouwing KRC Genk II - Lommel United (0-3) || Eerste Divisie B 2022/2023

Vrijdag 26 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt KRC Genk II het vrijdag 26 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de KRC Genk II - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KRC Genk II - Lommel United (0-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen KRC Genk II en Lommel United is onder leiding van scheidsrechter Jordy Vermeire geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door C. Vinicius, waarmee Lommel United met 0-1 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Anello op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Lommel United, waarmee A. Anello zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jordy Vermeire, waardoor Lommel United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE KRC Genk II - Lommel United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KRC Genk II - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Martinez Lommel United
41' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor R. Carstensen KRC Genk II
43' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Vinicius met assist van A. Anello Lommel United 0-1
46' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Granell Lommel United
58' Gele kaart KRC Genk II Gele kaart voor D. Dierckx KRC Genk II
60' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Anello Lommel United 0-2
60' Wissel KRC Genk II Wissel M. Swerts voor T. Claes KRC Genk II
64' Wissel Lommel United Wissel T. Pierrot voor Z. Vancsa Lommel United
64' Wissel Lommel United Wissel J. Talvitie voor N. Chadli Lommel United
74' Doelpunt Lommel United Doelpunt A. Anello met assist van A. Granell Lommel United 0-3
79' Wissel KRC Genk II Wissel D. Arabaci voor M. Godts KRC Genk II
79' Wissel KRC Genk II Wissel D. Cutillas Carpe voor S. Diawara KRC Genk II
80' Wissel Lommel United Wissel E. Ostrc voor A. Martinez Lommel United
89' Wissel Lommel United Wissel B. Weckhuysen voor A. Anello Lommel United
Video hoogtepunten en samenvatting KRC Genk II - Lommel United
Opstellingen KRC Genk II - Lommel United

Voorbeschouwing KRC Genk II - Lommel United

KRC Genk II en Lommel United treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jordy Vermeire en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KRC Genk II en Lommel United elkaar treffen in de Eerste Divisie B.

Winst KRC Genk II 0
Winst Lommel United 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KRC Genk II op een 5e positie staat, terwijl we Lommel United terugvinden op de 6e plaats.