Nabeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk (1-3) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Lommel United het zondag 6 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk (1-3)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 1-3 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beerschot-Wilrijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van T. Verlinden. Lommel United kwam in de 4e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. A. Kadiri, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette T. Verlinden zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Beerschot-Wilrijk vergroot nadat N. Thorisson de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Beerschot-Wilrijk.

LIVE Lommel United - Beerschot-Wilrijk 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Verlinden met assist van R. Sanusi Beerschot-Wilrijk 0-1
4' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. A. Kadiri met assist van A. Anello Lommel United 1-1
5' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor R. Henkens Lommel United
59' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Anello Lommel United
64' Wissel Lommel United Wissel C. Vinicius voor J. A. Kadiri Lommel United
68' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt T. Verlinden met assist van N. Thorisson Beerschot-Wilrijk 1-2
74' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor R. Henkens Lommel United
74' Wissel Lommel United Wissel A. Martinez voor A. Anello Lommel United
74' Wissel Lommel United Wissel A. Granell voor T. Pierrot Lommel United
75' Wissel Lommel United Wissel K. van Hout voor J. De Busser Lommel United
76' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk
77' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Wuytens Lommel United
84' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt N. Thorisson met assist van T. Verlinden Beerschot-Wilrijk 1-3
88' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Meisl voor A. Konstantopoulos Beerschot-Wilrijk
89' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Vaca voor T. Verlinden Beerschot-Wilrijk
93' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Koshi voor N. Thorisson Beerschot-Wilrijk
93' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Sebaoui voor T. Baeten Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Lommel United - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Lommel United en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Beerschot-Wilrijk

Lommel United en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Letellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Beerschot-Wilrijk in de Eerste Divisie B vond plaats op 9 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lommel United. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Beerschot-Wilrijk favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Lommel United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lommel United 4
Winst Beerschot-Wilrijk 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 7e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 5e plaats.