Nabeschouwing Lommel United - RWDM (2-1) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Lommel United het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen RWDM. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - RWDM live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - RWDM (2-1)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en RWDM is onder leiding van scheidsrechter Anthony Letellier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door C. Vinicius, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Lommel United vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Belghali op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 2-1 doordat M. Biron van RWDM een penalty wist te benutten in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Letellier, waardoor Lommel United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lommel United - RWDM 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - RWDM teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart RWDM Gele kaart voor M. Biron RWDM
13' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Metinho Lommel United
20' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor A. Granell Lommel United
46' Wissel RWDM Wissel Vinicius Lopes voor L. Plange RWDM
52' Gele kaart RWDM Gele kaart voor J. Heris RWDM
59' Wissel Lommel United Wissel A. Martinez voor Z. Vancsa Lommel United
62' Doelpunt Lommel United Doelpunt C. Vinicius Lommel United 1-0
66' Wissel RWDM Wissel I. Botella voor Barreto RWDM
66' Wissel RWDM Wissel Z. El Ouahdi voor A. De Sart RWDM
74' Wissel Lommel United Wissel K. Thordarson voor R. Henkens Lommel United
74' Wissel Lommel United Wissel R. Belghali voor N. Chadli Lommel United
79' Wissel Lommel United Wissel T. Pierrot voor Metinho Lommel United
82' Wissel RWDM Wissel T. Ephestion voor Y. Vorogovskiy RWDM
82' Gele kaart RWDM Gele kaart voor T. Defourny RWDM
83' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor C. Vinicius Lommel United
84' Doelpunt Lommel United Doelpunt R. Belghali Lommel United 2-0
89' Penalty RWDM Penalty M. Biron RWDM 2-1
91' Gele kaart RWDM Gele kaart voor I. Botella RWDM
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - RWDM
Opstellingen Lommel United - RWDM
De opstellingen van Lommel United en RWDM zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - RWDM

Lommel United en RWDM treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Letellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en RWDM in de Eerste Divisie B vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl RWDM slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lommel United 5
Winst RWDM 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lommel United op een 4e positie staat, terwijl we RWDM terugvinden op de 7e plaats.