Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Deinze (0-0) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt RSC Anderlecht II het zondag 14 augustus 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Deinze. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de RSC Anderlecht II - Deinze live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RSC Anderlecht II - Deinze (0-0)

De Eerste Divisie B 2022/2023 wedstrijd tussen RSC Anderlecht II en Deinze geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

De meeste kansen waren voor RSC Anderlecht II, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Debeuckelaere niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE RSC Anderlecht II - Deinze 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RSC Anderlecht II - Deinze teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor D. Hubert RSC Anderlecht II
43' Gele kaart Deinze Gele kaart voor D. De Belder Deinze
47' Gele kaart Deinze Gele kaart voor A. Staelens Deinze
49' Gele kaart Deinze Gele kaart voor C. Janssens Deinze
63' Wissel Deinze Wissel J. Gonzalez voor A. El Bouchataoui Deinze
64' Wissel Deinze Wissel J. van Landschoot voor D. De Belder Deinze
67' Wissel RSC Anderlecht II Wissel L. Masscho voor S. Michez RSC Anderlecht II
80' Wissel RSC Anderlecht II Wissel N. De Wilde voor N. Angulo RSC Anderlecht II
80' Wissel RSC Anderlecht II Wissel L. Ferrara voor A. Colassin RSC Anderlecht II
80' Wissel RSC Anderlecht II Wissel E. Agyei voor D. Hubert RSC Anderlecht II
88' Gele kaart RSC Anderlecht II Gele kaart voor M. Bouchouari RSC Anderlecht II
Video hoogtepunten en samenvatting RSC Anderlecht II - Deinze
Opstellingen RSC Anderlecht II - Deinze

Voorbeschouwing RSC Anderlecht II - Deinze

RSC Anderlecht II en Deinze treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Debeuckelaere en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eerste Divisie B seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat RSC Anderlecht II en Deinze elkaar treffen in de Eerste Divisie B.