Nabeschouwing Waasland-Beveren - Excelsior Virton (2-2) || Eerste Divisie B 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Eerste Divisie B 2022/2023 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior Virton. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Excelsior Virton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Excelsior Virton (2-2)

De Eerste Divisie B 2022/2023 wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Excelsior Virton geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door T. Barry, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren kreeg via Lucas Ribeiro Costa in de 38e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Jordy Vermeire de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Excelsior Virton in de 41e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Y. Aguemon.

In de 43e minuut was het Waasland-Beveren dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Lucas Ribeiro Costa. Na 91 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Ilunga de 2-2 maakte namens Excelsior Virton.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Waasland-Beveren - Excelsior Virton 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Excelsior Virton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor T. Barry Waasland-Beveren
33' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt T. Barry met assist van J. Buus Waasland-Beveren 1-0
36' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor A. Cassaert Excelsior Virton
38' Penalty gemist Waasland-Beveren Penalty gemist Lucas Ribeiro Costa Waasland-Beveren
39' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor H. Kage Excelsior Virton
41' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt Y. Aguemon met assist van S. Anne Excelsior Virton 1-1
43' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt Lucas Ribeiro Costa met assist van K. Hoggas Waasland-Beveren 2-1
51' Wissel Excelsior Virton Wissel A. Allach voor H. Kage Excelsior Virton
60' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor J. Vinck Excelsior Virton
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Ismaheel voor T. Barry Waasland-Beveren
65' Wissel Excelsior Virton Wissel M. Doue voor S. Paulet Excelsior Virton
65' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Buus Waasland-Beveren
65' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor Y. Aguemon Excelsior Virton
66' Wissel Excelsior Virton Wissel K. Ilunga voor Y. Mabella Excelsior Virton
67' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor K. Hoggas Waasland-Beveren
70' Gele kaart Excelsior Virton Gele kaart voor M. Espinosa Excelsior Virton
70' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Corryn Waasland-Beveren
75' Wissel Excelsior Virton Wissel R. Khemais voor M. Espinosa Excelsior Virton
75' Wissel Excelsior Virton Wissel H. Abdallah voor Y. Aguemon Excelsior Virton
77' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Reyners voor T. Ismaheel Waasland-Beveren
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Tshimanga voor J. Buus Waasland-Beveren
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Símun Edmundsson voor Lucas Ribeiro Costa Waasland-Beveren
87' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Van Damme Waasland-Beveren
91' Doelpunt Excelsior Virton Doelpunt K. Ilunga met assist van H. Abdallah Excelsior Virton 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Excelsior Virton
Opstellingen Waasland-Beveren - Excelsior Virton
De opstellingen van Waasland-Beveren en Excelsior Virton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.