Nabeschouwing Cameroon - Uzbekistan (0-2) || Vriendschappelijk internationaal

Vrijdag 23 september 2022 - 08:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal neemt Cameroon het vrijdag 23 september 2022 om 08:00 uur in eigen huis op tegen Uzbekistan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Omnisport Ahmadou Ahidjo in Yaoundé.

Via de Cameroon - Uzbekistan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cameroon - Uzbekistan (0-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Cameroon en Uzbekistan is onder leiding van scheidsrechter Woo-Sung Kim geëindigd in een 0-2 overwinning voor Uzbekistan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door K. Erkinov, waarmee Uzbekistan met 0-1 de leiding nam. Uzbekistan vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Urunov op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Uzbekistan.

Wedstrijdstatistieken Cameroon - Uzbekistan
LIVE Cameroon - Uzbekistan 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cameroon - Uzbekistan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Uzbekistan Doelpunt K. Erkinov Uzbekistan 0-1
53' Gele kaart Uzbekistan Gele kaart voor O. Shukurov Uzbekistan
59' Wissel Uzbekistan Wissel O. Urunov voor O. Bozorov Uzbekistan
59' Wissel Uzbekistan Wissel S. Umarov voor K. Erkinov Uzbekistan
62' Wissel Cameroon Wissel P. Kunde voor G. Mandjeck Cameroon
66' Wissel Uzbekistan Wissel A. Abdullayev voor R. Ashurmatov Uzbekistan
74' Wissel Cameroon Wissel J. Onana voor N. Moumi Ngamaleu Cameroon
74' Wissel Cameroon Wissel J. Nsame voor V. Aboubakar Cameroon
74' Wissel Cameroon Wissel M. Ngadeu voor O. Ntcham Cameroon
76' Doelpunt Uzbekistan Doelpunt O. Urunov Uzbekistan 0-2
87' Wissel Uzbekistan Wissel I. Sergeev voor E. Shomurodov Uzbekistan
87' Wissel Cameroon Wissel D. Yongwa voor N. Tolo Cameroon
Video hoogtepunten en samenvatting Cameroon - Uzbekistan
Opstellingen Cameroon - Uzbekistan
De opstellingen van Cameroon en Uzbekistan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cameroon gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Uzbekistan zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cameroon - Uzbekistan

Cameroon en Uzbekistan treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Woo-Sung Kim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Cameroon en Uzbekistan elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.

Resultaat Aantal
Winst Cameroon 0
Winst Uzbekistan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cameroon - Uzbekistan Opstelling Cameroon Opstelling Uzbekistan Live Cameroon - Uzbekistan Live Cameroon - Uzbekistan kijken Cameroon - Uzbekistan kijken Live Cameroon - Uzbekistan stream Cameroon - Uzbekistan Fox Sports Nabeschouwing Cameroon - Uzbekistan Uitslag Cameroon - Uzbekistan Statistieken Cameroon - Uzbekistan Vriendschappelijk internationaal 2022 Cameroon - Uzbekistan wedden Cameroon - Uzbekistan gokken Cameroon - Uzbekistan Unibet