Nabeschouwing Congo DR - Burkina Faso (0-1) || Vriendschappelijk internationaal

Vrijdag 23 september 2022 - 18:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal neemt Congo DR het vrijdag 23 september 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Burkina Faso. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade des Martyrs de la Pentecôte in Kinshasa.

Via de Congo DR - Burkina Faso live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Congo DR - Burkina Faso (0-1)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Congo DR en Burkina Faso is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Burkina Faso. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door B. Traore, waarmee Burkina Faso met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Burkina Faso uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Congo DR - Burkina Faso
LIVE Congo DR - Burkina Faso 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Congo DR - Burkina Faso teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Wissel Congo DR Wissel C. Akolo voor N. Kebano Congo DR
26' Gele kaart Burkina Faso Gele kaart voor A. Tapsoba Burkina Faso
44' Gele kaart Congo DR Gele kaart voor S. Bastien Congo DR
46' Wissel Burkina Faso Wissel C. Bayala voor A. Tapsoba Burkina Faso
59' Doelpunt Burkina Faso Doelpunt B. Traore Burkina Faso 0-1
63' Wissel Congo DR Wissel J. Muleka voor B. Malango Ngita Congo DR
63' Wissel Congo DR Wissel E. Kayembe voor S. Bastien Congo DR
64' Wissel Congo DR Wissel M. Lilepo voor E. Meschack Congo DR
87' Wissel Congo DR Wissel D. Amale voor G. Kalulu Congo DR
87' Wissel Congo DR Wissel A. Lusamba voor C. Akolo Congo DR
Video hoogtepunten en samenvatting Congo DR - Burkina Faso
Opstellingen Congo DR - Burkina Faso

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Congo DR - Burkina Faso

Congo DR en Burkina Faso treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2022.

De vorige ontmoeting tussen Congo DR en Burkina Faso in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 3 januari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Burkina Faso favoriet. 1 keer wist de ploeg van Congo DR te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Congo DR. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Congo DR 0
Winst Burkina Faso 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Congo DR - Burkina Faso Opstelling Congo DR Opstelling Burkina Faso Live Congo DR - Burkina Faso Live Congo DR - Burkina Faso kijken Congo DR - Burkina Faso kijken Live Congo DR - Burkina Faso stream Congo DR - Burkina Faso Fox Sports Nabeschouwing Congo DR - Burkina Faso Uitslag Congo DR - Burkina Faso Statistieken Congo DR - Burkina Faso Vriendschappelijk internationaal 2022 Congo DR - Burkina Faso wedden Congo DR - Burkina Faso gokken Congo DR - Burkina Faso Unibet