Nabeschouwing AS Eupen - Lommel United (1-0) || Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015

Donderdag 14 mei 2015 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 neemt AS Eupen het donderdag 14 mei 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lommel United.

Via de AS Eupen - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Lommel United (1-0)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen AS Eupen en Lommel United is geëindigd in een 1-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 65e minuut dacht AS Eupen op voorsprong te komen via een doelpunt van Luis García. Helaas voor AS Eupen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut kreeg B. Goossens van Lommel United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lommel United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Lommel United
1
0
LIVE AS Eupen - Lommel United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel AS Eupen Wissel S. Babalola voor Víctor Curto AS Eupen
55' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor B. Goossens Lommel United
56' Wissel Lommel United Wissel J. Gaethofs voor R. Regales Lommel United
65' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Luis García met assist van R. Kenne AS Eupen
68' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor W. Scheelen Lommel United
72' Wissel Lommel United Wissel S. Degeling voor Y. Gueroui Lommel United
73' Tweede gele kaart Lommel United Tweede gele kaart voor B. Goossens Lommel United
81' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Deferm Lommel United
85' Wissel Lommel United Wissel S. Deckers voor W. Scheelen Lommel United
88' Wissel AS Eupen Wissel A. Sanogo voor S. Babalola AS Eupen
92' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Lallemand AS Eupen