Nabeschouwing AS Eupen - OH Leuven (0-1) || Jupiler Pro League Playoffs

Zondag 24 mei 2015 - 16:30 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs neemt AS Eupen het zondag 24 mei 2015 om 16:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg (Eupen) in .

Via de AS Eupen - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - OH Leuven (0-1)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen AS Eupen en OH Leuven is geëindigd in een 0-1 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 62e minuut dacht OH Leuven op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kostovski. Helaas voor OH Leuven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - OH Leuven
LIVE AS Eupen - OH Leuven 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Lallemand AS Eupen
16' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor N. Timmermans AS Eupen
20' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor G. Jamabo AS Eupen
29' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Kostovski OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel K. Tapoko voor Y. Brouckaert OH Leuven
55' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor F. Le Postollec OH Leuven
62' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Kostovski met assist van J. Bostock OH Leuven
63' Wissel AS Eupen Wissel S. Babalola voor G. Dufour AS Eupen
65' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. DOstillio AS Eupen
70' Wissel OH Leuven Wissel G. Rossini voor J. Kostovski OH Leuven
83' Wissel OH Leuven Wissel K. Van Hoevelen voor Y. Croizet OH Leuven
84' Wissel AS Eupen Wissel Víctor Curto voor A. Bassey AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - OH Leuven
Opstellingen AS Eupen - OH Leuven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AS Eupen - OH Leuven

AS Eupen en OH Leuven treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en OH Leuven in de Jupiler Pro League Playoffs vond plaats op 10 mei 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is OH Leuven favoriet. 2 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst OH Leuven 2
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
AS Eupen - OH Leuven Opstelling AS Eupen Opstelling OH Leuven Live AS Eupen - OH Leuven Live AS Eupen - OH Leuven kijken AS Eupen - OH Leuven kijken Live AS Eupen - OH Leuven stream AS Eupen - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - OH Leuven Uitslag AS Eupen - OH Leuven Statistieken AS Eupen - OH Leuven Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 AS Eupen - OH Leuven wedden AS Eupen - OH Leuven gokken AS Eupen - OH Leuven Unibet