Nabeschouwing Lierse - Lommel United (4-2) || Jupiler Pro League Playoffs

Zondag 10 mei 2015 - 16:30 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs neemt Lierse het zondag 10 mei 2015 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Lommel United. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion (Lier) in .

Via de Lierse - Lommel United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - Lommel United (4-2)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen Lierse en Lommel United is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Lierse. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van Karim Hafez. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Lierse dat via A. Masika dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Kasmi dacht na 26 minuten te scoren voor Lierse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Lommel United via J. Adesanya, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 59 minuten spelen wist Lierse via G. Deferm de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 83e minuut scoorde J. Adesanya namens Lommel United. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 89 minuten moest Lierse speler Karim Hafez het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Lierse de wedstrijd uit moest spelen met een man minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lierse - Lommel United
Goals
4
2
LIVE Lierse - Lommel United 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - Lommel United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Lierse Doelpunt Karim Hafez Lierse
12' Doelpunt Lierse Doelpunt A. Masika met assist van A. El Messaoudi Lierse
17' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor Y. Gueroui Lommel United
26' Doelpunt Lierse Doelpunt F. Kasmi Lierse
35' Wissel Lommel United Wissel J. Adesanya voor Y. Gueroui Lommel United
56' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. Adesanya met assist van L. Trossard Lommel United
59' Eigen doelpunt Lierse Eigen doelpunt G. Deferm Lierse
66' Wissel Lierse Wissel M. Benson voor A. Masika Lierse
69' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor K. Debauve Lommel United
75' Wissel Lierse Wissel Mohamed Helal voor A. El Messaoudi Lierse
75' Wissel Lommel United Wissel S. Degeling voor K. Debauve Lommel United
79' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor G. Neven Lommel United
81' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Karim Hafez Lierse
81' Wissel Lierse Wissel A. Tahiri voor F. Kasmi Lierse
81' Wissel Lommel United Wissel O. Bennassar voor J. Gaethofs Lommel United
83' Doelpunt Lommel United Doelpunt J. Adesanya Lommel United
89' Tweede gele kaart Lierse Tweede gele kaart voor Karim Hafez Lierse
89' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor S. Degeling Lommel United
Opstellingen Lierse - Lommel United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lierse - Lommel United

Lierse en Lommel United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015.

Het is voor het eerst dat Lierse en Lommel United elkaar treffen in de Jupiler Pro League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst Lierse 0
Winst Lommel United 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Lierse - Lommel United Opstelling Lierse Opstelling Lommel United Live Lierse - Lommel United Live Lierse - Lommel United kijken Lierse - Lommel United kijken Live Lierse - Lommel United stream Lierse - Lommel United Fox Sports Nabeschouwing Lierse - Lommel United Uitslag Lierse - Lommel United Statistieken Lierse - Lommel United Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 Lierse - Lommel United wedden Lierse - Lommel United gokken Lierse - Lommel United Unibet