Nabeschouwing Lierse - OH Leuven (1-2) || Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015

Donderdag 14 mei 2015 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 neemt Lierse het donderdag 14 mei 2015 om 18:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven.

Via de Lierse - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - OH Leuven (1-2)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen Lierse en OH Leuven is geëindigd in een 1-2 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Lierse op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bensebaini. Helaas voor Lierse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het OH Leuven dat via J. Bostock dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Kostovski dacht na 72 minuten te scoren voor OH Leuven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lierse - OH Leuven
1
2
LIVE Lierse - OH Leuven 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Lierse Doelpunt R. Bensebaini met assist van Zizo Lierse
14' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Tapoko OH Leuven
26' Wissel Lierse Wissel S. Diomandé voor Ahmed Hassan Lierse
31' Penalty OH Leuven Penalty J. Bostock OH Leuven
31' Gele kaart Lierse Gele kaart voor D. Mojsov Lierse
46' Wissel OH Leuven Wissel Y. Croizet voor K. Tapoko OH Leuven
63' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Kostovski OH Leuven
66' Wissel OH Leuven Wissel A. Cerigioni voor T. Azevedo OH Leuven
72' Doelpunt OH Leuven Doelpunt J. Kostovski met assist van J. Bostock OH Leuven
74' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Y. Brouckaert OH Leuven
77' Wissel Lierse Wissel I. Bruylandts voor A. Masika Lierse
83' Wissel OH Leuven Wissel G. Rossini voor J. Kostovski OH Leuven